Teresa Hwang este profesoară, are 51 de ani, și s-a temut de câini toată viața. Această fobie are motive clare: Teresa la 10 și 20 de ani a fost mușcată de câini, cauza pentru care a apărut frica. Dar ea a putut să treacă peste și să adăpostească câinele Boo, care avea și el o problemă, inversă a problemei Teresei: îi era frică de oameni. Și împreună, aceștia au reușit să demonstreze că iubirea este mai puternică decât frica.

Sursă: twizz.ru

Într-un interviu, Teresa a vorbit că poate interacționa cu câinii prietenoși. Dar frica își face apariția momentan ce câinele începe a lătra sau chiar să se joace. Ideea de a adopta un animal de companie a venit câțiva ani în urmă, după ce Teresa a avut grijă două săptămâni de câinele surorii sale. După multe căutări, Teresa a atras atenția la câinele cu numele Patches, ulterior i-a dat numele de Boo.

Sursă: twizz.ru

În descriere era scris că Boo prietenește foarte bine cu alți câini, dar îi este frică de oameni, din acest motiv nu i se va potrivi o familie numeroasă și cu mulți copii, unde mereu persistă gălăgie. Când Teresa s-a decis să-l adopte, Boo era enervant și se ascundea mereu după femeia care l-a adus. Peste 15 minute, a prins curaj și a ieșit în fața ei, dar era destul ca Teresa să tragă cu ochiul la dânsu și el iarăși să se ascundă. Femeia care avea grijă de el a spus că niciodată nu s-a apropiat așa de cineva. „Eu cred că el v-a ales”, a spus femeia.

Sursă: twizz.ru

Odată ce au ajuns acasă, Teresa a sesizat că lui Boo îi este mult mai frică de noua stăpână, decât ei de câine.

Sursă: twizz.ru

Câinele se afla într-o situație indecisă și îi era foarte greu să aibă încredere în oameni, dar treptat, se atașa de Teresa. Boo s-a simțit în siguranță și chiar a început să fie bucuros. Mai mult nu se ascundea în timp ce mânca, practic mereu era prezent lângă stăpâna sa, ba mai mult, odată a și „sărutat-o” pe Teresa. Cu timpul, a învățat a se juca și chiar să zâmbească.

Sursă: twizz.ru

După ce câinele s-a adaptat cu Teresa și a început să aibă încredere în ea, aceasta a publicat un video pe TikTok despre viața lor și cum au depășit ambii frica. Boo nu este genul de câine care va sări în brațe din prag, nu e cel care va căuta atenție de la fiecare oaspete nou. Pentru el e important ca să se simtă în siguranță și nimic rău nu-l amenință, atunci Boo este fericit.

Sursă: twizz.ru

Câinele a învățat-o pe Teresa că dragostea este mai puternică decât frica. 

Sursă: twizz.ru

Distribuie articolul: