Au câteva luni de când sunt împreună, iar relația lor pare să fie din ce în ce mai puternică. Cu ocazia zilei de naștere, Felicia Sîrbu a fost felicitată mai mult decât frumos de către iubitul său. 

Roman Burlaca pare tot mai îndrăgostit de Felicia Sîrbu, iar acest lucru se vede în fiecare postare al regizorului, în fiecare imagine în care apare alături de EA, femeia care l-a cucerit. Prezentatoarea este omagiată, iar Roman a ținut să-i ureze la mulți ani și pe rețelele de socializare. Acesta i-a transmis un mesaj plin de dragoste și admirație:

„La multi ani, scumpa mea! Rar obișnuiesc să folosesc cuvântul Lady. Pentru că e una la un milion. Iar ție nu ezit să îți repet: Lady în tot sensul cuvântului. Mulțumesc pentru ceea ce ești, și pentru ceea ce mă faci să fiu.”

Este, probabil, una dintre cele mai frumoase felicitări pe care o poate primi femeia din partea bărbatului care îi este alături. Felicia Sîrbu i-a răspuns lui Roman în georgiană: „Te iubesc, sufletul meu 🖤”

Roman Burlaca și-a deschis sufletul și a vorbit pentru prima dată despre relația lor, pentru revista Red by Rodica Ciorănică: „De când sunt cu ea, am învățat să fac cafea. Am uitat de noțiunea «insuficient». Am descoperit că ador zâmbetul ei.

Nu mai vreau să caut explicații și să găsesc argumente. Nu renunț la personalitate, și sunt convins că nici ea nu va renunța. De când sunt cu ea, vreau… timp!”

Sursa: Instagram.com

Vezi și: Roman Burlaca și Felicia Sîrbu, surprinși într-o ipostază romantică. Sunt din ce în ce mai îndrăgostiți (Foto)