Este adevărat că inspirația, motivația și talentele stau ascunse în fiecare dintre noi și de-abia așteaptă să iasă la suprafață. O dovedește și sora mai mică a sopranei Valentina Nafornița. Pe lângă fapul că este creatoare de modă, recent și-a descoperit o nouă pasiune care o ridică până în al nouălea cer de fericire!

Lidia Nafornița este nu doar proprietara unui brand de creații vestimentare exclusiviste, care îi poartă numele. Pentru că mânuiește ea însăși ustensilele de cusut, foarte recent i-a venit ideea să creeze o păpușă handmade.

1

Primul rezultat a cucerit-o, iar de la el au pornit altele – tot mai drăgălașe!

„Un proiect nou, un început nou și un vis devenit realitate. Aștept multe, multe comenzi, pentru că am o dorință foarte mare de a da naștere unor astfel de păpuși, pur și simplu le ador. Doamne ajută!”, susține autoarea.

Creația de păpuși handmade vine după o perioadă în care Lidia s-a dedicat creației vestimentare, inclusiv pentru ieșirile publice ale surorii:

Designul vestimentar a pornit, pentru mine, de la o rochiță care a fost foarte apreciată și atunci am zis că voi reuși și că trebuie să încerc. Acum realizez cât de bine se combină una cu alta sau, mai bine zis, nu încurcă una celeilalte. Sunt mai mult la început și trebuie să mă gândesc cu mici detalii la tot, în fiecare zi muncesc la pasiunea mea, deoarece îmi doresc ca marca Nafornița Lidia să devină una internațională”, ne spunea autoare, într-un interviu oferit pentru EA.md.

Soprana Valentina Nafornița are o soră la fel de frumoasă și talentată (Foto)

Vă îndemnăm să citiți interviul complet:

Lidia – sora și designerul personal al Valentinei Nafornița: „Vreau ca marca mea să devină internațională”

Foto: Arhiva personală