Farmacia Familiei extinde rețeaua de Hyper Farmacii DITA, cu încă o locație, în centrul orașului – pe bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, 6. Noul format aduce mai multe categorii de produse și are o suprafață mai mare de vânzare. Pe 2 nivele cu o suprafață de 500 m2 descoperiți cel mai mare sortiment de produse de sănătate, cosmetice și optica la prețuri de depozit.

Surpriza deschiderii – în premieră pentru Republica Moldova – brandul norvegian de mobilă și accesorii exclusiviste pentru copii – STOKKE, cu spațiu dedicat în cadrul Hyper Farmaciei Dita de pe Ștefan cel Mare 6.


Hyper DITA oferă o experiență plăcută clienților săi în timpul cumpărăturilor cu o gamă extinsă de servicii și produse variate, la prețuri de depozit, într-un spațiu confortabil și sigur, cu suportul farmaciștilor și consultanților care vă stau la dispoziție.


În noul format de hyper farmacie veți descoperi peste 20.000 de produse, amenajate pe zone de interes: medicamente, suplimente alimentare, produse dermato-cosmetice, produse de îngrijire personală, produse pentru mamă și copil, aparatură și dispozitive medicale, optica la prețuri atractive.

Hyper Dita este un spațiu unde clienții vor primi nu doar o experiență frumoasă în timpul shoppingului dar și servicii de calitate:

– Testarea dermatologică – veți putea profita de prezența medicului dermato-cosmetolog, pentru a vă testa tipul tenului și afla necesitățile sale, astfel alegând un produs dermatocosmetic care să se potrivească perfect.

– Testarea nivelului de vitamine în organism– puteți afla ce carențe de vitamine și minerale aveți și suplini necesarul de microelemente cu suplimentele alimentare de o calitate superioară.

– Consultația Oftalmologică – veți beneficia de suportul consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere, lentile de calitate Hoya și Zeiss, lentile de contact și accesorii optica. Veți avea posibilitatea să vă completați outfitul cu o pereche de ochelari soare de branduri mondiale, Ray Ban, Armani, Vogue, Jaguar etc.


Rețeaua de Hyper Farmacii DITA astăzi – 2-ă filiale cu un program zilnic, de la orele 08:00-22:00, pe adresele:

Chișinău, bd. Ștefan cel Mare și Sfânt 6

Chișinău, bd. Mircea cel Bătrân 3.

Distribuie articolul: