Rețeaua de Hyper Farmacii DITA, se extinde cu încă o locație, în sectorul Buiucani al Capitalei – pe str. Alba Iulia 190/1. 

Locuitorii și oaspeții capitalei se vor bucura de cel mai mare spațiu din țară cu produse pentru sănătate, îngrijire personală și optica, la prețuri de depozit. În peste 800 mp, vor găsi cea mai vastă gamă de produse, precum și suport direct din partea a peste 20 de farmaciști și consultanți.

În această filială, sortimentului mare, designului modern și ambianței plăcute se adaugă și un spatiu de joacă confortabil și sigur dedicat copiilor. Te așteptăm la cea mai mare Hyper Farmacie DITA, din 02 decembrie, ora 11:00, pe adresa: str. Alba Iulia 190/1.


Apropos! Am pregătit surprize inedite atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici! Sâmbătă, 3 decembrie invităm de la ora 10:00 picii la o petrecere cu animatori, facepainting, marionete, multă distractie și jocuri!

Pe parcursul lunii decembrie – gratuit – Consultația Oftalmologică – și suport din partea consultanților bine pregătiți în alegerea ochelarilor de vedere și lentile de calitate. Pentru programare apelați la 061 047 047.

Te invităm să descoperi aici o parte din oferta cu prețuri – surpriză pe care am pregătit-o pentru tine cu ocazia deschiderii.

Distribuie articolul: