Makeup-ul pentru copii a fost dintotdeauna un subiect aborat diferit de către părinți, iar podusele cosmetice continuă să fie una dintre cele mai mari tentații ale copilăriei. În ciuda faptului că nu procedează prea des în acest mod, Natalia Yonova alias Glukoza și-a machiat fiica mai mare și a împărtășit poza pe rețelele sociale. Criticile nu au întârziat să apară.

Pe 8 mai, Natalia Ionova a sărbătorit 10 ani de când a devenit mamă odată cu venirea Lidei – fiica sa mai mare. Artista i-a organizat fiicei o petrecere, iar cu această ocazie a machiat-o pe omagiată, împărtășind poza pe Instagram, unde profilul său este urmărit de peste 1,4 milioane de fani.

„Micuța mea împlinește 10 ani și cu fiecare zi simt mai mult că nu este doar o iubită fiică, ci și cel mai bun prieten. E o fericire să știi că însemi mult pentru copiii tăi”, spunea Natalia, cu acea ocazie.

Spre regret, fanii nu au văzut cu ochi prea buni gestul mamei de a-i face ziua mai specială fiicei mai mari, chiar și cu ajutorul unui machiaj mai lejer. Mulți au sărit cu păreri că este prea devreme pentru a-i educa astfel de obiceiuri.

Amintim că Natalia Yonova are și o fiică de 6 ani, pe nume Vera.

Foto: Instagram

Distribuie articolul: