Se pare că divorțul de Liam nu a trecut fără urmări, pentru Miley Cyrus. Recent aceasta a postat niște poze pe pagina ei de Instagram care au trezit semne de întrebare pentru urmăritorii ei. Aceștia sunt de fapt, îngrijorați de faptul că Miley tot pierde din kilograme. 

Cele mai noi fotografii cu Miley Cyrus postate chiar de ea pe Instagram, în care artista de 26 de ani își lasă la vedere silueta atât de slabă, încât i se văd coastele, ne dăm seama că aceasta a slăbit după despărțirea de Liam.

Într-o serie de fotografii din cadrul unei excursii în familie în deșertul Arizona, Miley apare îmbrăcată într-o bustieră şi pantaloni foarte scurți, iar vestimentația sumară îi evidențiază corpul mai subțire decât de obicei.

E clar că vedeta a slăbit, iar acest lucru este posibil să se datoreze şi problemelor sentimentale care au venit la pachet cu despărţirea de Liam Hemsworth. Oricum ar fi, fanii lui Miley şi-au exprimat îngrijorarea legată de felul în care a ajuns să arate aceasta, îndemnând-o să mănânce mai bine şi să aibă grjă de ea.

Sursa foto: Instagram

Distribuie articolul: