La câteva zile distanță de la mediatizarea zvonului cum că Prințul Harry ar avea o relație cu americanca Meghan Markle, Familia Regală confirmă noutatea. Odată cu această confirmare însă, aceștia îi roagă pe curioși să stea departe de tineri și să-i lase să-și trăiască fericirea în liniște.

Palatul Kensington a emis, în această dimineață, o declarație cu privire la hărțuirea actriței Meghan Markle, după apariția în presă a veștii că ar fi noua iubită a Prințului Harry. Autorii subliniază că „asta nu e un joc, ci dar viața lui și a ei”.

14938390_1275094819179012_2753566788317694895_n„Pentru că este tânăr, Prințul Harry a fost mereu conștient de atenția de care se bucură în rândul publicului și se simte norocos să aibă atât de mulți oameni care îl susțin.

De asemenea, este conștient de curiozitatea semnificativă față de viața sa privată. Nu s-a simțit niciodată confortabil cu acest lucru și a încercat să-și dezvolte lipsa de atenție cu privire la interesul mass-media. A acționat rareori oficial pentru a lua măsuri cu poveștile fictive care s-au scris despre el și s-a concentrat asupra muncii și problemelor de care îi pasă.

Săptămâna trecută însă, prietena lui – Meghan Markle, a fost supusă unui val de abuzuri și hărțuieli, unele dintre care au fost deja făcute publice, odată cu articole apărute pe primele pagini sau comentarii rasiste și sexiste ale trollilor de pe rețelele sociale. Mama ei luptă cu fotografii care stau alături de ușă și cu încercările reporterilor de a obține ilegal imagini, iar prietenii ei sunt bombardați cu mită, pentru a oferi informații. 

Prințul Harry este îngrijorat cu privire la securitatea doamnei Markle și e profund dezamăgit că nu a fost în stare să o protejeze. Nu este corect ca după o relație de câteva luni, Meghan Markle să fie asaltată în asemenea hal. El știe ce zic comentatorii, cum că: „trebuie să plătească un preț” sau „acest lucru face parte din joc”, dar nu este de acord cu faptul că acesta e un joc. Este viața ei și a lui”, se arată în mesaj.

Declarația se încheie cu precizarea: „Prințul Harry a cerut ca informația să fie emisă, în speranța că presa se va opri din a mediatiza excesiv această relație. El știe că este neobișnuit să facă o asemenea declarație, dar speră la imparțialitate.”

Distribuie articolul: