Ieri, în familia Cârnaț a fost motiv de sărbătoare! Bloggerița și soțul său, Tudor, au făcut 16 ani de căsnicie, iar cu această ocazie cuplul și-a amintit de primul lor dans de la nuntă.

Bloggerița și mămica a șapte copii, Marina Cârnaț, a publicat un video în care dansează împreună cu soțul său amintindu-și cu drag de ziua nunții lor. Mai mult de atât, aceasta a îmbrăcat o rochie în nuanță deschisă și și-a prins un voal în păr, imitând cumva ținuta miresei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mami x 7 (@marinacarnat)

„16 ani de căsnicie! „Într-o zi, cineva va intra în viața ta și o va face mai bună, acolo unde toți ceilalți au greșit. Într-o zi, nu va trebui să aștepți un apel sau un mesaj înapoi. Într-o zi nu vei fi singura care va oferi totul. Într-o zi, vei întâlni, în sfârșit, pe cineva care vrea să te ajute să creșteți împreună. Într-o zi, vei întâlni, în sfârșit, pe cineva căruia nu îi este frică să dea „dragostei” o altă șansă. Într-o zi, vei întâlni pe cineva în care poți avea totală încredere. Într-o zi, îl vei avea pe cel mai bun prieten al tău, cu cea mai mare susținere, confort, motivație, dăruire și dragoste întruchipată într-o singură persoană”, a scris bloggerița.

Citește și: Marina Cârnaț va deveni mămică pentru a 8-a oară: „Un nou miracol!” (Video)

Dis-de-dimineață cuplul a primit cadouri și felicitări din partea copiilor, care au făcut cu mânuțele lor postere, desene și au scris scrisori.

Marina și-a amintit de cele mai frumoase momente petrecut împreuna cu soțul și a postat un colaj cu fotografiile lor începând din anul 2006 și până în prezent.

Foto: Instagram/ Marina Cârnaț 

Vezi și: Cum le reușește pe toate cu 7 copii? Marina Cârnaț își organizează viața și timpul după principiul Pareto (Foto)