Marina Cârnaț cea mai urmărită mămică-influencer de la noi, care se identifică în viață și pe Instagram drept Mom of 7 kids, a făcut marele anunț. Femeia a împărtășit lumii întregi că este în așteptarea celui de-al optulea copilaș.

Anunțul a fost făcut chiar de Marina Cârnaț prin intermediul blogului său de pe Instagram. Aceasta a publicat un filmuleț în care îi prezintă pe oamenii dragi, începând cu soțul Teodor, despre care spune că este cel mai bun prieten și cea mai frumoasă persoană pe care a întâlnit-o în viață, și continuând cu fiecare copil în parte, frumoși și buni: Teo, Manuella, Mateo, Tea, Tadeo, Malvina și Tamia.

Spre sfârșitul videoului, Marina își demonstrează burtica de gravidă, astfel dezvăluind lumii întregi vestea frumoasă.

„Eu am ales această cale și nu aș schimba nimic. Aceasta este viața mea, oamenii pe care îi iubesc cel mai mult, pentru care trăiesc și cu care râd. Ceea ce încă nu știți este că mai crește o inimioară în mine. Vă iubesc scumpii mei”

Vezi mai jos imaginile.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mom of 7 kids (@marinacarnat)

Marina Cârnaț are o comunitate de peste 87 de mii de urmăritori cărora le împărtășește secretele unei căsnicii armonioase, unei familii fericite, dar și despre cum de le reușește pe toate o mămică cu șapte copii. În curând opt deja.

Felicitări, Marina Cârnaț și sarcină ușoară în continuare!

Sursa: Instagram/ Marina Cârnaț