Veste bună pentru toate gospodinele care își doresc un ajutor de nădejde în casă! În reteau de magazine MAXIMUM poți alege o mașină de spălat inteligentă și cu parametrii ideali: 6kg – 1200 rot/min – 14 programe eficiente. Lady Sharp este concepută să vină în ajutorul femeilor moderne și are și un preț imbatabil.

Principalele motive pentru care merită să alegi această mașină de spălat sunt prețul foarte accesibil, capacitatea de încărcare medie – perfectă pentru familiile formate din 4-5 membri, designul modern și funcțiile de ultimă generație. Nu în zadar cei de la Sharp i-au dat titlul de Lady – mașina are dimensiuni mai subțiri decât majoritatea electrocasnicelor de profil, astfel fiind potrivită oricărui tip de interior, dar și exact așa cum vor să fie toate femeile – suple!

Consumul mic pe care îl are Lady Sharp atât de apă, cât și de energie electrică, merită să includă aparatul de spălat rufe în clasă de eficiență energetică A+++, una dintre cele mai bune.

Finisajele de calitate, dar și programele fac dintr-o simplă mașină de spălat rufe una de excepție, pe care orice femeie inteligentă și-ar dori-o! Aici găsești opțiuni de spălare cele mai necesare: rapid (15 minute), rufele intime, lână, sport, ECO 20°, cămăși, blugi, baby care sau antialergic. Programele enumerate ajută la distrugerea celor mai uzuali microbi și agenți alergeni, fapt dovedit și de obținerea siglei asociației Allergy UK. 

Orice familie modernă are nevoie de un aparat electrocasnic inteligent, care se va plia pe toate nevoile sale. Lady Sharp nu este doar o mașină de spălat modernă, ci are cel mai bun raport preț-calitate! Intră în orice magazin MAXIMUM și convinge-te! Doar MAXIMUM.

P.

Distribuie articolul: