Îngălbenirea sau înnegrirea hainelor deschise la culoare este unul dintre lucrurile care te scoate din minţi de fiecare dată când speli rufe? Din fericire, există un truc ieftin şi rapid pentru a scăpa de această problemă.

Aspirina face din spălatul rufelor o joacă. Aceasta conţine o substanţă acidă care scoate petele de pe haine, fiind un înlocuitor mult mai ieftin pentru produsele de eliminare a petelor pe care le găsim în comerţ.

Pentru a preveni schimbarea culorii hainelor, pune două tablete de aspirină în cuva maşinii de spălat. Astfel, te vei asigura că hainele tale nu îşi vor schimba culoarea

Dacă hainele sunt deja îngălbenite sau înnegrite, prepară o soluţie din două tablete de aspirină pisate şi 7 litri de apă fierbinte. Introdu hainele pătate în apa respectivă şi lasă-le acolo peste noapte.

Petele de transpiratie de pe haine sunt inestetice şi foarte greu de îndepărtat, câteodată chiar imposibil. Daca folosim o soluţie realizată din două tablete de aspirină pisate şi o jumătate de cană de apă fierbinte, putem uita de petele inestetice de transpiraţie.

clickpentrufemei.ro 

Distribuie articolul: