La vârsta de 94 de ani, Regina Elisabeta ar putea fi forțată să facă o schimbare majoră din cauza pandemiei de coronavirus. Încă de când coronavirusul a lovit, Regina și Prințul Philip s-au mutat la Castelul Windsor alături de echipa lor, pentru a se proteja. Într-un final, Monarhul va trebui să accepte ideea că s-ar putea să nu mai locuiască în Palatul Buckingham, scrie Us Daily Report.

Mereu s-a speculat că imediat cum totul va reveni la normal, Majestatea Sa se va întoarce la Palat, însă, acest lucru s-ar putea să nu se întâmple, după cum au dezvăluit câțiva experți regali. Mai mult, Reginei i s-a frânt inima atunci când a aflat că este posibil să nu mai locuiască la Palat vreodată.

Într-o apariție la True Royalty TV, Kate Thornton a dezvăluit că Prințul William și Kate Middleton ar putea fi cei ce vor locui la Palatul Buckingham, pentru că nimeni nu își dorește ca locuința să rămână goală. Aceasta crede că pandemia de coronavirus o poate forța pe Regină să abdice, ceea ce înseamnă că Prințul Charles va deveni Rege.

„Auzim zvonurile potrivit cărora Regina s-ar putea să nu se mai întoarcă la Palatul Buckingham, iar William și Kate se vor muta acolo. Este posibil ca Charles să urce pe tron?”, a spus ea.

Totuși, autorul regal Tom Quinn are o altă părere asupra acestei situații: „Ea este tradiționalistă, nu o văd abdicând. Ea va continua până când se va îmbolnăvi sau va muri.”

Mai mult, Don Wootton a spus și el că Regina a fost devastată când a trebuit să își părăsească locuința: „Se spune că Regina nu poate să se întoarcă la Palatul Buckingham. Este devastator pentru ea, vrea să continue să lucreze. Multe lucruri pe care le iubește i-au fost luate. Nu vrea să rămână un prizonier în Castelul Windsor.”

Distribuie articolul: