Natura poartă o energie divină, sacră. Noi, aflându-ne în oraș, ne deconectăm nu doar de la natură, dar și de la esența noastră. Aici, în poieniță, ne conectăm cu sufletul nostru, cu natura și Dumnezeu. Acesta este primul motiv pentru care ai de câștigat dacă te alături grupului de Yoga Dance. Al doilea e și mai simplu. Face bine să calci pământul cu picioarele goale, căci pământul e o sursă enormă de energie și viață. Greșesc cei care cred că pământul e doar o adunătură de țărână. Pământul, ca și omul, are un suflet ce vibrează, trăiește. De la el ne putem molipsi de putere. 

La prima vedere, tinerele din imagine, cărora m-am alăturat și eu într-o dmineață, sunt ocupate cu vrăjile. Se creează impresia că săvârșesc un ritual magic, greu de înțeles de către trecători. Ei iată că nu este așa. Aceste tinere, ghidate de Cristina Harmony, fac yoga dance în parcul Dendrariu și te îndeamnă pe tine să le urmezi exemplul. În fiecare marți și vineri, la ora 10.00, în poienița de lângă lac, are loc reuniunea femeii cu natura și Dumnezeu.

„Noi avem în corpul nostru 7-8 centre energetice. Când sunt blocate în frică exagerată sau doar pasiune, control, obidă foarte mare, persoana se inhibă și trăiește ănchis, deconecta. Când le curățim de toate obidele, de controlul exagerat, de rușine, ignoranță, începem să ne auzim: inima noastră, sufletul nostru, și atunci vedem și frumusețea din alții”, explică pentru Ea.md Cristina Harmony, care a lansat Yoga Dance în Moldova.

00529.00_03_09_38.Still002

Citește și: Femeile au un dans al lor. Bărbații nu au ce căuta acolo. Vrei să rămâi însărcinată? Yoga dance te ajută

Să nu vă amăgească denumirea cursului la care vă invită Cristina. Yoga Dance nu este numai despre dans și yoga. Cristina începe și încheie întâlnirea cu meditație. Să nu credeți însă că mușchii corpului stau degeaba. Sunt solicitați serios în timpul asanelor de yoga. Dar prea multe nu vrem noi să vă povestim, căci Yoga Dance nu se povestește, ci se practică. Fetelor, nu uitați, marți și vineri, la ora 10.00, sunteți așteptate la lacul din parcul Dendrariu.

00529.00_03_14_45.Still003

 

Distribuie articolul: