Prințesa Kalina a Bulgariei este printre cele mai controversate și interesante membre din familia regală. În mare parte acest lucru se datorează stilului vestimentar excentric, codițele afro și apariția în public cu sutienul la vedere nu este un tabu pentru ea. O altă controversă stârnește chipul ei, care este de nerecunoscut din cauza unor operații estetice eșuate. 

Prințesa Kalina a Bulgariei este cea mai controversată din cei 5 copii rezultați în urma mariajului dintre Simeon al II-lea al Bulgariei și spanioloaica Margarita Gómez-Acebo y Cejuela.

Pe 19 ianuarie, aceasta va împlini 49 de ani. Spunem că prinţesa iese în evidenţă deoarece nu-i de ici, de colo să vezi la evenimentele regale o figură princiară cu părul coafat în codiţe afro, purtând bluze transparente cu sutienul la vedere şi afişând operaţii estetice mai mult decât evidente. Ne referim în primul rând la acea operaţie estetică nereuşită la nas, care se poate vedea cu ochiul liber.

Da, această prinţesă bulgară cu origini spaniole este mai mult decât ieşită din comun.

Căsătorită din anul 2002 cu exploratorul spaniol Kitín Muñoz, Prinţesa Kalina a devenit mamă în anul 2007, când l-a adus pe lume pe singurul lor fiu, Simeon Hassan, al cărui al doilea prenume a fost ales în onoarea Regelui Marocului, în ţara căruia îşi au reşedinţa ea şi soţul ei.

Sursa: Okmagazine.ro

Citește și: Prințesa Charlene de Monaco și-a ras jumătate de cap! Nicio regalitate nu se pune cu ea (Foto)