Wow! Asta a fost reacția noastră când am văzut imaginile cu noua coafură a Prințesei Charlene de Monaco. Știm că de obicei membrii familiilor regale adoptă un stil și coafuri rezervate, dar nu și EA! Nicio regalitate nu a făcut-o până acum!

Asta da Prințesă! Charline de Monaco i-a uimit pe toți cu noua sa coafură. Cunoscută pentru părul blond și stilul său elegant, acum ea este aproape de nerecunoscut cu o tunsoare punk și o mască de protecție stilată asortată la ținuta sa.

Așa și-a făcut apariția în public zilele trecute la un eveniment. Prințesa Charlote, însoțită de cei doi copii ai săi, gemenii de șase ani, Gabriella și Jaques, le-a oferit cadouri picilor din Monaco.

Foto: Yahoo News

Dacă unii au criticat-o pe Prințesă pentru tunsoare care i-a oferit un look prea dur, atunci alții au avut doar complimente. „Dacă îi place, de ce nu! Mulți dintre clienții mei au luat o decizie de a se transforma în perioada de carantină. Acest lucru te eliberează”, a spus hairstylistul Abra McField.

Foto: People.com

Prințesa Charlene de Monaco a adoptat un stil potrivit unui punk modern: aceasta a purtat un pulover negru, peste care a îmbrăcat o jachetă de inspirație bomber cu print auriu cu fluturași, cercei în formă de spirală, iar masca neagră era decorată cu paiete aurii. Un machiaj cu accent pe ochi și coafura i-au completat look-ul.

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Ce ziceți de așa o transformare? Ați avea curajul?