Pe data de 21 Decembrie va face un an de când a lansat prima carte, cu această ocazie scriitoarea Lucia Brainstorm vine să bucure oamenii cu miliardele de cuvinte ce le are în suflet - „Dă-i timpului timp”. Seara promite a fi una foarte motivațională, drept fiind faptul că scriitoarea pregătește o seară plină de surprize unde arta va prinde culori și desigur ne promite să ne dezvăluie cine e ea, de după scrieri!

„Mi-am dorit mult acest eveniment, de parcă ar fi ziua mea, într-o oarecare măsură chiar că pot defini asta ziua mea, ziua primei mele cărți lansate, care astăzi îmi este ca un copil. Dacă am în spate două lansări cu mari emoții și griji, acum simt nevoia să las emoțiile departe și să vorbesc despre mine dincolo de scrieri, despre viitoarea carte, despre miliardul de cuvinte… Fiindcă anul împrejur primeam întrebări de genul când eu scriu, cum eu scriu, cu ce mă ocup dincolo de scris și consider asta cel mai bun moment pentru a vorbi”, a spus pentru EA.md Lucia Brainstorm.

Mesajul care i-a schimbat viața scriitoarei Lucia Brainstorm! Va scoate a treia carte în 3000 de exemplare la București

Evenimentul vine să inspire și să transmită emoții pozitive, fără cuvinte siropoase și povești. Va fi o seară unde arta își va face loc și de la care oamenii vor ieși cu trăiri intense, adrenalină în sânge și multă nostalgie.
„Invitații se vor simți liberi, într-o atmosferă plăcută și îmi v-or cunoaște sufletul care e precum o carte veche, aparte și nu pe înțelesul tuturor. Un detaliu foarte important pentru mine: Dacă acum un an am lansat prima carte cadou pentru ziua lui de naștere, acum am decis să îi mulțumesc pentru tot prin acest eveniment, prin faptul că mă va vedea fericită și împlinită. Mă refer la iubitul meu, care va fi și el prezent la serată”, ne-a mai dezvăluit Lucia. 
„El m-a învățat să fiu curajoasă, să nu am frici când merg pe drumul corect, să știu să zâmbesc în orice situație, să fiu puternică și blândă în același timp. De aia eu mereu am să-i fiu recunoscătoare pentru tot. Meritele mele sunt și meritele lui”, a mai adăugat autoarea.