După un roman plin de intrigă și un volum de poezie, tânăra scriitoare Lucia Brainstorm a revenit la Chișinău pentru o întâlnire cu cititorii săi. Mai mult decât atât, autoarea programează la mijloc de decembrie un eveniment prin care să aducă tuturor „miliardul de cuvinte” pe care îl are în suflet. iată și vestea mare pe care ne-a anunțat-o.

„Pentru toate în viață e nevoie de timp. Eu am avut nevoie de ani, nopți nedormite, gânduri prea multe, emoții la nesfârșit, vise adunate grămadă, ca acum să ajung pe jumătate abia să respir mai ușor și să știu pentru mine că sunt pe drumul corect. Din păcate conștientizăm asta mai apoi, după ce am bătut măcar un pic această cale, însă cine nu riscă, nu bea șampanie! Așa s-a întâmplat și cu mine. Acum mă bucur că după prima lansare nu am renunțat, am întâmpinat orice greutate și am mers mai departe, lansând a doua carte…”, spune pentru EA.md Lucia Brainstorm.

Și nu a dat greș. Volumele sale se bucură de un succes imens în România, iar mesajele de la cititori curg gârlă, pline de aprecieri și întrebarea când apare viitoarea carte. Autoarea ne-a dezvăluit că a semnat recent un contract pentru viitoarea apariție editorială. Cartea va și lansată în vară, la București. Vestea bună pentru cititorii fideli este că de data aceasta se preconizează un tiraj de 3000 de exemplare, 40% din vânzările acestor cărți mergând direct către scriitoare. Mai mult, noul titlu va fi tradus și în limba engleză – deci cartea va putea fi citită în orice colț al lumii.

„Așa m-am și trezit într-o dimineață a acestei toamne, cu un mesaj care mi-a schimbat viața. E vorba despre una dintre cele mai mari edituri de pe Prut, care până la apariția următoarei cărți va rămâne o enigmă. Așa sunt învățată eu de mică, să acționez – după care să vorbesc despre rezultate. Tot ce pot spune e că următoarea carte va fi una mai diferită, asta probabil din motiv că eu atât emoțional, cât și profesional am crescut”, ne-a mai declarat emoționată scriitoarea.

Lucia Brainstorm este la Chișinău în aceste zile și planifică o întâlnire de suflet cu publicul de aici, care o susține și îi cunoaște creația literară. Autoarea va organiza un eveniment literar la mijloc de decembrie. Cu mai multe detalii promitem să revenim foarte curând.