Ne-am bucurat mult să aflăm că Eva Timush a devenit, în acest weekend, deținătoare a wild card-ului care îi oferă undă verde în Marea Finală „Românii au Talent”. Iată însă că tot vineri, talentata basarabeancă va trebui să evolueze și la concertul jubiliar, planificat de Eugen Doga în Capitala rusă.

Talentata Eva Timush este singura moldoveancă inclusă în programul de vineri, 2 iunie, din cadrul Marei Finale a sezonului 7 din cadrul competiției „Românii au Talent”, când se va pune la bătaie marele premiu în valoare de 120 de mii de euro.

Iată însă că participarea sa în cadrul finalei stă deocamdată sub semnul întrebării. Informația a fost confirmată pentru EA.md de către tatăl adolescentei, care ne-a mărturisit că încă acum 3 săptămâni, Eva a fost invitată să evolueze în cadrul spectacolului aniversar închinat împlinirii a 80 de ani de la nașterea marelui compozitor Eugen Doga.

Dat fiind faptul că noutatea despre calificarea în finală a venit abia la sfârșitul săptămânii trecute, va fi la discreția maestrului dacă Eva se afla, în seara de vineri, la Moscova ori la București, în marea bătălie pentru premiu.

Menționăm că spectacolul aniversar, închinat maestrului Eugen Doga, va avea loc la marele Palat al Kremlinului, iar pe scena spectacolului vor răsuna cele mai notorii lucrări din cariera artistului.

Printre numele incluse în program sunt cele ale artiștilor: Iosif Kobzon, Tamara Gverdtsiteli, Zara, Varvara, basarabenii Metodie Bujor și Valentina Nafornița ș.a. Spectacolul va dura două ore și jumătate.

Foto: romaniiautalent.protv.ro