Veste incredibilă din partea cuplului Eva Longoria (42) și Jose Anton Baston: așteaptă venirea pe lume a primului lor copil. Informația a fost deja confirmată de către reprezentantul actriței, așadar nu mai rămâne nicio îndoială, la cei 42 de ani, starul din ”Neveste disperate” va deveni mamă!

Deși a declarat că nu-i lipsește nimic în cuplu și că a fi mamă vitregă e suficient pentru ea, iată că Eva Longoria e însărcinată acum pentru prima oară. Potrivit declarației dată de reprezentantul actriței, Eva și Jose vor avea un băiețel.

Mai multe detalii despre această sarcină nu au fost date publicității, așadar nu știm în ce stadiu e sarcina ori dacă au ajuns aici pe cale naturală sau au apelat la fertilizare în vitro. Cert e că actrița n-a exclus nicicând posibilitatea de a deveni mamă, declarând de nenumărate ori că ”dacă e să se întâmple, e binevenit”. Acum, posibilitatea a devenit certitudine. Felicitări cuplului!

Jose Anton Baston și Eva Longoria s-au căsătorit în 2016, la ceremonie participând nenumărate VIP-uri. Aceasta e cea de-a treia căsnicie pentru starul din ”Neveste Disperate”.

Sursa: okmagazine.ro

Vezi și: „Nevestele Disperate” s-au reunit! Eva Longoria și Felicity Huffman la plimbare prin Beverly Hills (Foto)

Distribuie articolul: