În 2012 s-au încheiat filmările serialului ”Neveste Disperate”, după opt ani în care cele patru personaje principale, jucate de actrițele Eva Longoria, Felicity Huffman, Teri Hatcher și Marcia Cross, au ajuns în inimile oamenilor și le-au intrat în casă sezon după sezon.

Ei bine, acum, la cinci ani de la terminarea filmărilor, două dintre actrițele principale s-au reunit în Los Angeles, pentru a lua prânzul împreună. Este vorba despre starurile Eva Longoria și Felicity Huffman , cele care le dădeau viață, pe micile ecrane, personajelor Gabrielle Solis, respectiv Lynette Scavo.

Așadar, cele două și-au păstrat relația de prietenie, căpătată în timpul serialului, și se mai întâlnesc din când în când. Paparazzi le-au surprins, ieri, în Beverly Hills, în timp ce se îndreptau spre un restaurant unde au luat prânzul.

În fotografiile respective, Eva purta un outfit lejer, sport, în timp ce Felicity era îmbrăcată într-un outfit elegant, compus dintr-o pereche de pantaloni skinny, un sacou office și o pereche de pantofi stilletto, foarte înalți. Așadar, voi cine spuneți că arată mai bine la cinci ani de la terminarea filmărilor la serialul ”Neveste disperate”?
Vezi și: Eva Longoria le-a arătat fanelor ritualul său de machiere zilnică (Video)

Distribuie articolul: