Fiul cel mic al lui Alex Velea și Antonia prinde puteri şi este din ce în ce mai măricel.

De curând a apărut o imagine pe una dintre reţelele sociale în care Alex Velea îl privește pe cel mic și îi transmite un sărut.

Citește și:  Trei generații într-o singură imagine! Cum a fost surprins Alex Velea alături de tatăl și fiul său

Fanii de pe instagram au remarcat puternica asemănare dintre Akim și fratele mai mare – Dominic – și el o copie în miniatură al tatălui Alex Velea, mai ales în ce privește forma gurii. Iar comentarii au fost o mulțime „ Buda micuț; O poză cât 1000 de cuvinte❤️; Ce boss mic e Akim 😍 ”.

Reamintim că recent, Akim a pozat în premieră alături de familia sa pentru paginile și coperta unei reviste din România.

Vezi aici: Antonia îl prezintă în premieră pe Akim – mezinul familiei! Seamănă mult cu Dominic (FOTO)

Alex Velea formează un cuplu cu Antonia şi sunt doi dintre cei mai iubiţi artişti din România. Cei doi au împreună doi băieți. Dominic a venit pe lume pe 27 decembrie 2014. La aproape doi ani distanţă, s-a născut al doilea copil al cuplului. Fratele mai mic al lui Dominic a venit pe lume pe 7 decembrie 2016 și poartă numele Akim.
Antonia mai are o fiică, pe Maya, din căsnicia cu Vincenzo Castellano. Maya are şase ani şi locuieşte în Italia alături de bunicii lui Vincenzo.

Sursa: Instagram.com

Distribuie articolul: