Îți dorești să schimbi lumea prin frumusețe? Nimic mai simplu – participă la Make-up Academy și prinde cele mai deosebite tehnici de machiaj de la specialiștii Avon. În perioada 29 mai – 22 iunie ai parte de o provocare interesantă, iar dacă o treci - ajungi la Curs - cea mai tare experiență din câte ai trăit vreodată.

Programul MakeUp Academy are două probe, iar cei care vor reuși să treacă de ambele au șansa să participe la un curs de machiaj. Intră pe makeupacademy.schimbalumeaprinfrumusete.ro și răspunde rapid la câteva întrebări de bază despre machiaj. Odată ce ai trecut de proba chestionar, treci la proba 2 – Next Level Makeup. Aici participanții trebuie să realizeze un machiaj și să încarce poza cu el pe site. Olga Manciu, make-up artist oficial Avon Moldova și Stela Toderașcu – Senior Marketing Manager Avon România și Moldova vor alege 20 câștigătoare, care vor primi seturi din 50 produse de machiaj și vor participa la un curs de 2 zile, ținut de Olga Manciu în Chișinău și Bălți.

Make-up academy

În cadrul cursului aveți șansa de a vă aprofunda cunoștințele teoretice legate de machiaj, veți învăța să analizați trăsăturile feței și să deprindeți mai multe trucuri și secrete din machiajul de corecție. Tot în prima zi o să vă familiarizați cu toate produsele gamelor de cosmetice Avon, pentru ca în ziua II să reușiți deja să valorificați cele învățate. Participantele se vor împărți în echipe a câte 2 persoane și se vor machia reciproc, folosind cunoștințele din ziua precedentă.

Luna iulie este dedicată frumuseții – participă la MakeUp Academy, iar Avon te ajută să excelezi în acest domeniu.