Un simplu salt cu parașuta este puțin probabil să te mai surprindă. Amatorii de senzații tari însă, ar fi dispuși să călătorească chiar și la celălalt capăt al lumii pentru a stârni nu doar fluturi în stomac, dar adevărate avalanșe de emoții. Iată câteva plimbări amețitoare, selectate de AdMe.ru de prin toată lumea, care vă pot oferi emoții și senzații de nedescris!

Insanity, Statele Unite ale Americii

Numele acestui carusel este tradus ca „nebunie“ și este cel mai mare carusel din lume. Acesta este situat la o altitudine de aproximativ 300 de metri și fixat la 20 de metri de marginea acoperișului unui zgârie-nori. Caruselul este o structură cu cabina deschisă pentru pasageri, care se rotește cu o viteză de 60 km/h, la un unghi de 70°. Apropo, toți pasagerii în timpul rotirii sunt întorși cu fața în jos.

distractie 2

X-Scream USA

Atracție X este situat pe brațul unui acoperiș, la 350 de metri înălțime. Seamănă mai degrabă cu o remorcă, în care pasagerii stau aliniați. Apoi, el accelerează, călătorește la 8 metri în afara acoperișului, se oprește brusc și brusc face scufundări. Strigătele și țipetele sunt tulburătoare pentru unii.

distractie 3

Big Shot, SUA

Aceeași locație mai propune o atracție – Big Shot – este cea mai înaltă din lume. E un fel de ascensor de mare viteză, care te lasă în cădere liberă. Dacă vă place sentimentul atunci când inima îți sare din piept, vă veți bucura aici de el din plin.

distractie 44

Ciclonul alb, Japonia

Punctul culminant al acestui parc de distracții este că acesta este realizat din lemn și este una dintre cele mai lungi trasee de distracții din lume: lungimea traseului de suișuri și coborâșuri în spirală amețitoare ajunge la 1.7 km. Înălțimea lui este echivalentă cu a unei clădiri cu 15 etaje, iar viteza cărucioarelor de lemn poate depăși 100 km/h.

ciclonul alb

Gigant Canyon Swing, Statele Unite ale Americii

Atracția este sub forma unui leagăn uriaș situat pe pantele unei stânci, la o altitudine de 400 de metri deasupra râului Colorado. Swing găzduiește patru pasageri, balansați la 112° deasupra orizontului, la o viteză de 80 km/h. Până acum nici unul dintre vizitatori nu au îndrăznit să urce în leagăn pentru a doua oară.

grand canion

EdgeWalk, Canada

În Toronto aveți ocazia să vă plimbați la etajul 116 al turnului de televiziune. Cam 30 de minute, vă puteți plimba pe marginea lui, fără balustrade și bariere. Singura metodă de siguranță este o centură și o frânghie.

canada

Insano, Brazilia

Dintr-o privire, toboganul cu apă îți taie respirația. Te poți coborâ pe el de la o înălțime de construcție de 14 etaje, cu viteza incredibilă, la un unghi aproape abrupt. Și toate acestea, timp de 5 secunde! La final cazi în piscină.

atractie

Takabisha, Japonia

Takabisha – este cel mai tare roller coaster din lume, dar și printre cele mai lungi. 1000 de metri într-un minut și 52 de secunde și 7 curbe ascuțite. În unele zone cabina alunecă de pe șine și se deplasează pe o pernă magnetică.

roller

Zip World at Penrhyn Quarry, Marea Britanie

Plimbarea pe acest fir ajunge la viteza de 161 kilometri pe oră, la o altitudine de câteva sute de metri, iar zborul durează două minute. Mă întreb dacă vizitatorii au timp să se bucure de vederi uimitoare ale munților maiestuoși și orbitorul lac de smarald de desubt?

distractie 18

Baron 1898, Olanda

Baron 1898 este un parc de distracții în stilul „steampunk”. Aceste slide-uri sunt cunoscute pentru începerea lor interesantă – care se încadrează în arborele cu o înălțime de peste 37 de metri. După astfel de răsturnări amețitoare și accelerări bruște pe autostrada, la o viteză de 90 km/h, probabil, va părea banal.

18 b18

Leap of Faith, Emiratele Arabe Unite

Toboganul cu apă, numit jurământul de credință, se află în EAU. Cu o înălțime de 27 de metri, te lasă în cădere aproape verticală. Apoi decolezi la viteză mare în tunelul subacvatic transparent, de 60 de metri, pus într-un bazin de rechini. Da, cu rechini!

distractie 21

distractie 22

Teleferic, Emiratele Arabe Unite

Tiroliana din Dubai permite o plimbare cu mașina prin cablu între două zgârie-nori direct peste cea mai mare adâncitură din lume și cu vedere la turnul Burj Khalifa. Între clădirea de 90 de metri de pe bulevardul Emaar și cealaltă, zbori la cam 80 km/h. Lucrătorii de acolo avertizează că și telefoanele și selfie stick-urile pot zbura, chiar de la început, însă cei care rezistă, au parte de fotografii incredibile.

distractie 23

Sursa/Foto: ADME.ru

Distribuie articolul: