Artista în vârstă de 34 de ani n-a avut niciodată un stil convenţional. Însă, în ultima perioadă modul în care se îmbracă vedeta îi dezamăgește atât pe criticii de modă, cât și pe fani.

Imaginea cu care și-a făcut debutul în muzică a fost una retro-viu colorat şi trebuie să recunoaştem că a plăcut tuturor. Însă criticii de modă sunt siguri că ceva se întâmplă cu artista în ultima perioadă, căci atât ținutele de pe covorul roșu, cât şi cele de zi cu zi sunt mai degrabă nereuşite decât originale.

Logodnica actorului Orlando Bloom a făcut, se pare, o fixaţie pentru şapca purtată în orice combinaţie vestimentară, accesoriu care îi dă un aer casual care frizează inesteticul.

Publicația okmagazinero, a selectat unele dintre cele mai recente şi nereuşite ţinute purtate de Katy Perry, care parcă insistă în a da rateuri stilistice.

1. Rochie cu imprimeu dubios, o cămaşă largă şi transparentă pe deasupra, nelipsita şapcă şi nişte adidaşi care dau efectul de glezne groase.

2. Stilul prea casual, în trening complet Adidas, fie pe roz, fie pe negru. Şapca e un must oribil.

3. Compleu cu blană falsă pe albastru electric şi pe mov. Ţinute care au costat, cu siguranţă, exagerat şi-n care nimeni nu arată bine.

4. Katy, la premiile Grammy, într-o rochie care arată ca o fondantă explodată.

Sunteți de acord cu criticile sau credeți că sunt făcute pe nedrept? Până la urmă, fiecare din noi are dreptul de a alege ce-i place, nu-i așa?

SURSA

Distribuie articolul: