Treptat, masca de protecție a devenit cel mai actual accesoriu al anului 2020 și se pare că nu cedează curând pozițiile nici în 2021. Și, în timp ce unii încearcă so o asorteze cu ținuta, Angelina Jolie s-a gândit la o altfel de mască de protecție -eșarfa din mătase! Mai multe fotografii, vezi mai jos. 

Angelina Jolie a fost observată în Los Angeles împreună cu fiica ei de 15 ani, Zahara. Se pare că cele două au mers împreună la shopping. Angelina a optat pentru un total black look, care printre altele este printre favoritele opțiuni vestimentare ale actriței. preferat. Singurul accent mai luminos a fost o eșarfă galbenă, pe care Jolie a ales să o poarte în locul unei măști ordinare de protecție. Ținuta a fost completată de o geantă Valentină, atât de îndrăgită de fashioniste ăn acest sezon.

Fiica lui Jolie, Zahara a optat pentru o ținută tip sport completându-și blugii și hanoracul supradimensionat cu o pereche de adidași albi.

Totuși, cum crezi, i-a reușit Angelinei să înlocuiască armonios masca de protecție cu eșarfa din mătase? Ai opta pentru o astfel de opțiune? Îți așteptăm părerea, în comentarii.

Sursa foto: Glamour.ru