În pofida faptului că la mijlocul lunii iunie se vor împlini cinci ani de la moartea Jannei Friske, în toți acești ani memoria în numele interpretei rămâne vie. La fel, în acest timp, au ieșit la iveală detalii neștiute despre viața vedetei, spre exemplu recent s-a aflat că aceasta s-a iubit cu Kirill Andreev, vocalistul de la „Ivanushki International”. Mai multe detalii, vezi mai jos.

Recent Kirill Andreev a fost invitatul emisiunii „Secret de un million!” cu Lera Kudreavtzeva. În cadrul discuției cu prezentatoarea acesta și-a amintit despre relația pe care a avut-o cu regretata Janna Friske. Kirill a povestit că ei ar fi avut o aventură romantică pe când Friske făcea parte din trupa „Blestyashie”.

„Eram tineri. Da, era mare pasiune între noi”, și-a amintit acesta.

Conform celor spuse de Andreev, nici el, nici Janna nu doreau să-și afișeze relația, care treptat se transforma în una destul de serioasă.

„Janna îmi spunea: „Kirill, îmi doresc atât de mult o familie!”, își amintește el.

Până la urmă, nu le-a fost sortit să fie împreună. Kirill și-a unit destinul cu Lolita Alikulova. Căsnicia lor durează de mai bine de 20 de ani, cei doi au împreună un fiu care îi poartă numele tatălui său și are 19 ani.

Sursa: Spletnik.ru