Au trecut vremurile în care modelele cu „silueta zero”, extrem de subțiri și lipsite de forme, dominau prezentările de modă. La „Săptămâna costumelor de baie de la Miami”, show-urile au accentuat diversitatea în toate aspectele. Brandurile de costume de baie au strălucit în cadrul evenimentului anual dedicat noilor colecții. Pe podium, s-a manifestat o varietate de forme și vârste, reflectând diversitatea, scrie protv.ro.

Dacă pe vremuri toate modelele erau ca „trase prin inel”, acum au o șansă în acest domeniu și femeile voluptoase. Pe scenă au defilat atât tinere cu siluete impecabile, tonifiate, dar și femei cu forme rotunde, spre încântarea celor din public.

Chiar și modele însărcinate au luat parte la prezentarea de la Miami.

Nici pensionarele nu au fost excluse de la prezentarea de costume de baie.

Nu a lipsit nici brandul care aduce an de an modele acoperite doar de bandă adezivă. Acesta aparține fotografului Joel Alvarez, care se auto-intitulează ‘tape artist’. Alvarez, care a început proiectul Black Tape în 2008, a dezvăluit cum i-a venit ideea.

„Într-o zi, în 2008, eram un fotograf începător care lucra cu un fotomodel ce mi-a sugerat să folosesc bandă izolatoare la ultima ei ținută. Sincer nu știam de ce voia să fac asta, dar i-am făcut pe plac și am încercat să folosesc această bandă pe post de garderobă. Efectiv, am înfășurat-o în bandă adezivă. Când am terminat, arăta ca două jamboane de Crăciun înfășurate în benzi de cauciuc (N-o să vă arăt niciodată pozele acelea)”, a scris Alvarez pe site-ul său.

Distribuie articolul: