Jennifer Lopez şi Ben Affleck nu își mai pot ascunde relația. Cei doi au fost surprinți împreună în Miami. Martorii susțin că proaspătul cuplu a fost la sală și chiar s-au sărutat în văzul tuturor. 

După ce paparazzii i-au surprins acasă, pe balcon, în ţinute lejere, în timp ce ea se poza, iar el fuma, acum relaţia a trecut clar la nivelul următor.

Vezi aici imaginile: Jennifer Lopez și Ben Affleck, surprinși din nou împreună! Artista este numai zâmbet (Foto)

Ei nici nu au infirmat, nici nu au confirmat vreodată reaprinderea pasiunii la care renunţaseră acum mai bine de 17 ani. Şi probabil că trecutul este o amintire plăcută, încât Ben şi-a surprins iubita purtând ceasul argintiu pe care ea i l-a oferit cadou în anul 2002.

J Lo i-a oferit ceasul la început relaţiei lor, în 2002, şi se vede treaba că actorul în vârstă de 48 de ani este nostalgic după acele vremuri.

Diva şi-a făcut apariţia la sala de sport purtând o pereche de colanţi mov, care îi evidenţiau posteriorul celebru, şi un tricou alb. Nu i-a lipsit nici paharul pe care îl ia la sală, cu inscripţia strălucitoare J Lo.

Tricoul scurt i-a lăsat la vedere abdomenul bine lucrat, confirmând încă o dată că artista este într-o formă fizică impresionantă. Ben, care a aterizat la Miami doar cu o zi înainte, a purtat la sală un tricou albastru şi pantaloni de sport negri.

Surse au dezvăluit pentru In Touch că Ben şi Jennifer sunt super îndrăgostiţi: s-au hârjonit şi s-au sărutat între repetări. În mod cert, relaţia de iubire a fost reluată cu şi mai multă pasiune decât acum 17 ani.

Mai mult, la casa din Miami este şi Max, fiul lui J Lo, pe care diva l-a aşteptat după ce a revenit de la sală. Am putea spune deja că îşi petrec timp de calitate în familie.

Distribuie articolul: