De câteva luni bune familia rapperului rus Geegun, este în centrul atenției. Oxana și Geegun ba se ceartă, ba se despart, ba sunt din nou împreună. Toate acestea, după ce în familia lor a apărut cel de al patrulea copil. Ce explicații a oferit Geegun pentru cele întâmplate vezi mai jos.

Geegun a fost invitat recent să participe în cadrul unei emisiuni derulate pe Youtube, în cadrul căreia a discutat despre dependența lui pentru substanțe narcotice, a povestit despre starea lui de sănătate și alte detalii curioase care i s-au întâmplat în Miami, după nașterea celui de al patrulea copil.

 Astfel, Geegun a povestit despre faptul că toate problemele de familie au început după ce acesta a început să se distreze foarte des prin Miami – artistul spune că așa celebra nașterea celui de al patrulea copil, David. De asemenea, acesta a mărturisit că era prea târziu când a aflat că petrecerile la care era prezent erau, de fapt, organizate de anumiți dealeri de droguri. Acesta spune că în cadrul unei petreceri lui i-au oferit droguri grele, după care acesta a intrat într-o stare absolut neadecvată. Anume atunci în mediul online au apărut fotografiile în care Geegun fiind absolut gol este condus de niște polițiști.

„Mi s-a făcut foarte rău și am plecat la baie. Credeam că acolo va fi duș. Am scos hainele, stăteam absolut gol, și, hop, duș nu este… Apoi a intrat paza din cadrul clubului, iar eu am început să mă bat cu ei. Într-un final am ajuns după gratii. Îmi amintesc cum o femeie de la poliție m-a întrebat – „Domnule, ce s-a întâmplat?” – ochii mei erau de sticlă, eram conștient în măsură de doar 30% și-i zic: „Totul este un videoclip. Filmăm un video muzical. Sunt un actor porno!”, povestește el.

Rapperul povestește că din cauza stării lui, a fost foarte dificil să-l transporte din Miami la Moscova. Acesta a fost nevoit să urmeze cursuri de reabilitare în 4 clinici diferite, astfel încât să poată să se întoarcă la viața lui normală. Mai spune că primea zilnic picurători de curățare și, într-un sfârșit, i-a reușit destul de repede să se trateze. Cu toate acestea, Geegun până astăzi stă la evidență la specialiști.

„Eu sunt oficial bolnav psihic, am documente necesare care pot confirma. Încă nu am dreptul să conduc mașina”, zice el.

Sursa: Spletnik.ru