Una dintre cele mai cotate modele ale momentului a făcut marele anunț prin intermediul revistei Vogue. Emily Ratajkowski va deveni mămică pentru prima oară și atât ea, cât și soțul său, sunt hotărâți să-și lase copilul să-și aleagă singur identitatea de gen.

Foto: Vogue.com

Emily Ratajkowski și soțul său Sebastian Bear-McClard sunt în așteptarea primului lor copil. Modelul a făcut dezvăluiri pentru revista Vogue: „Când eu și soțul meu le spunem prietenilor că sunt însărcinată, prima lor întrebare după „Felicitări” este aproape întotdeauna „Știi ce vrei?” Ne place să răspundem că nu vom cunoaște orientarea de gen până când copilul nostru nu va împlini 18 ani și că ne va anunța atunci. Toată lumea râde de asta”

Foto: Vogue.com

Foto: Vogue.com

Foto: Vogue.com

„Există un adevăr în poziția noastră, totuși, unul care sugerează posibilități mult mai complexe decât orice organe genitale cu care s-ar putea naște copilul nostru: adevărul este că nu avem nicio idee cine – mai degrabă decât ce – crește în pântecul meu. Cine va fi această persoană? La ce fel de persoană vom deveni părinți? Cum ne va schimba viața și cine suntem? Acesta este un concept minunat și terifiant, unul care ne face atât neputincioși, cât și umili”, mai explică modelul.

Foto: Vogue.com

Tot pentru vog a fost filmat un video în care Emily descrie modul în care i se schimbă corpul, senzațiile pe care le are, dar și emoțiile prin care trece.

Sursa: Vogue

Distribuie articolul: