Fanii se pot bucura, pentru că apreciatul serial de pe Netflix „Emily in Paris” va continua cu încă două sezoane. Anunțul a fost făcut pe 10 ianuarie curent.

Netflix a publicat un scurt videoclip care conține momentele fericite din viața personajului principal petrecute la Paris: „Emily se întoarce pentru sezoanele 3 și 4, mult mai fericită”. 

Când vor începe filmările și data aproximativă de lansare a serialului sunt încă necunoscute. Se zvonește că acestea vor avea loc în aceleași studiouri de la periferia Parisului și, eventual, a Londrei. La sfârșitul celui de-al doilea sezon, care a fost lansat pe Netflix la sfârșitul lui decembrie 2021, Emily își sună șeful și spune că a „luat o decizie”. În acest moment, sezonul se termină, iar publicul este lăsat în întuneric: va rămâne eroina în capitala Franței sau se va întoarce în Chicago? Răspunsul rămâne să-l aflăm curând. 

Însuși Lily Collins, într-un interviu recent, a recunoscut că nu știa nimic despre soarta viitoarei sale eroine. „Mi-ar plăcea foarte mult să am ocazia să filmez și pentru al treilea sezon. Eu încă singură nu știu ce va fi și ce va alege Emily. Dar oricare ar fi alegerea ei, știu că va fi plină de dramă, modă, distracție și dragoste” a împărtășit actrița în vârstă de 32 de ani. 

Vă amintim că serialul „Emily in Paris” a debutat în 2020. Astfel, în jurul lui au izbucnit imediat multe scandaluri: francezii au criticat filmul pentru stereotipuri despre naționalitatea lor. Potrivit criticilor, pe lângă clișeele clasice și clișeele cu vedere la Turnul Eiffel, baghete și croasante, creatorii i-au arătat pe francezi leneși. Al doilea sezon a atins deja alte stereotipuri naționale – în serial apare o tânără ucraineancă, pe nume Petra, care a furat lucruri din magazine și s-a comportat într-un mod nepotrivit. O astfel de portretizare ofensivă a eroinei nu i-a plăcut nu numai locuitorilor Ucrainei, ci și ministrului culturii din țară, care a depus o plângere oficială la Netflix.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Netflix US (@netflix)

Tu ai reușit să vizionezi serialul?

Sursa: bazaar.ru

Distribuie articolul: