Actrița din Game of Thrones, în vârstă de 32 de ani, a suferit două anevrisme și trei operații pe creier. Aceasta a ținut secretă starea ei de sănătate. În anul 2011, când avea 24 de ani și încheiase filmările pentru primul sezon al serialului Game of Thrones, a suferit un anevrism.

„Chiar când toate visurile mele din copilărie păreau să devină realitate, aproape că mi-am pierdut minţile şi apoi viaţa. Nu am vorbit niciodată în public despre această poveste, dar acum este timpul”, a mărturisit Clarke.

La RMN, medicii au descoperit că are hemoragie subarahnoidă. Este o afecţiune gravă cauzată de sângerarea în spaţiul dintre creier şi membrana înconjurătoare. O hemoragie în spaţiul subarahnoid poate duce la comă, paralizie sau chiar moarte.

„A însemnat că  mi-au deschis craniul. A durat trei ore, dar când m-am trezit durerea era insuportabil. Nu ştiam unde sunt, nu vedeam bine, aveam un tub băgat pe gât, mi-era greaţă şi nu mă puteam mişca”, a povestit Emilia Clarkle.

După această operație, medicii i-au dat o veste proastă. În partea cealaltă a creierului, Emilia Clarke avea un anevrism mai mic. Medicii i-au spus ca are două variante: anevrismul poate exploda în orice clipă sau poate rămâne latent.

Emilia Clarke s-a vindecat și a revenit pe platourile de filmări. După ce a terminat sezonul 2 și 3 din Game of Thrones, s-a dus la medici. Anevrismul își dublase dimensiunea și actrița a fost operată imediat pentru ca viața ei să nu fie în pericol.

Distribuie articolul: