Actrița britanică Emilia Clarke, îndrăgită pentru rolul lui Daenerys Targaryen, din „Game of thrones” („Urzeala tronurilor”) a obținut un rol într-un mini serial cu super-eroi din seria Marvel: „Secret Invation” („Invazie secretă”). Acest lucru a fost dezvăluit chiar de ea, în cadrul show-ului cu Jimmy Fallon.

Actrița a râs că după „Game of Thrones” este greu să o surprinzi cu unele probleme organizatorice, dar producătorii noii serii Marvel au reușit. Vedeta a semnat un ordin strict de nedivulgare, nu poate împărtăși decât numele proiectului. „M-am speriat cu adevărat pentru că primii oameni cu care am ajuns să vorbesc de la Marvel au fost personalul lor de securitate. O mașină este parcată de mult timp lângă casa mea, ei controlează ca să nu divulg prea mult”, a mărturisit Emilia Clarke pentru Jimmy Fallon.

Fanii Emiliei și fanii Marvel se arată încântați și nerăbdători să o descopere în rolul de super-eroină. Potrivit vedetei, ea se potrivește de minune pentru Marvel, pentru că nimeni nu știe să păstreze secretele așa cum o pot face actorii din „Game of Thrones”. Voi ce părere aveți? Ce fel de eroină va întruchipa actrița?

Distribuie articolul: