Actorul Elliot Page, de 34 de ani, și-a expus bustul dezgolit după operația de extirpare a sânilor. Presa scrie că i-au trebuit cinci luni pentru a ajunge la rezultatul afișat în ultima fotografie postată pe Instagram. 

Anul trecut era femeie, însă în decembrie 2020 a dezvăluit public că toată viața și-a dorit să fie bărbat. Elliot Page a recunoscut că e transgender și a cerut ca lumea să i se adreseze cu pronumele masculin el.

Recent, Elliot Page le-a arătat fanilor săi schimbarea corporală prin care a trecut după ce și-a extirpat sânii. Actorul a trecut printr-o procedură chirurgicală de îndepărtare a țesutului mamar și și-a arătat abdomenul lucrat la sală.

Fotografia a fost apreciată de peste 1,5 milioane de admiratori în doar 3 ore de la publicare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @elliotpage

La sfârșitul anului trecut, Elliot Page a ieșit public și a recunoscut un adevăr dureros despre el, și anume că s-a ferit o mare parte din viața lui să dezvăluie că se simte bărbat.

Vreau să vă împărtăşesc că sunt trans, pronumele mele sunt el/ei şi numele meu este Elliot. Mă simt norocos să scriu asta. Să fiu aici. Ajungând în acest loc în viaţa mea, simt recunoştinţă copleşitoare pentru oamenii incredibili care m-au sprijinit în această călătorie. Iubesc faptul că sunt trans. Și iubesc faptul că sunt ciudat”, a spus atunci actorul.

Înainte de această schimbare radicală era cunoscut sub numele Ellen Page.

Citește și: „Mi-am dorit să fiu băiat încă din copilărie”. Transformarea uluitoare și dezvăluirile lui Elliot Page după schimbarea de sex

Distribuie articolul: