Amenajarea bucătăriei este foarte importantă. Fie că te muți în casă nouă sau ți-ai construit de la zero căminul visurilor tale, ai nevoie de câteva lucruri care îți vor asigura confortul necesar. Dacă ai făcut bine planul, poți trece liniștit la următoarele aspecte. Dacă ești în căutarea unor electrocasnice potrivite, atunci acum e momentul oportun să ți le iei. La Enter promoțiile și cadourile continuă!

Elementele de care să ții cont

Nu uita să iei în considerare următoarele elemente: mobilierul, aparatele de iluminat, tipul gresiei și cel al faianței, blatul de lucru și, poate cel mai important aspect, electrocasnicele. Iar atunci când vorbim despre electrocasnice, primele care merită atenția ta sunt mașina de spălat și frigiderul. Acum la procurarea unei mașini de spălat sau frigider LG, îți alegi un cadou în valoare de 10% din suma cumpărăturii. În plus, primești și cashback pe contul tău Enter – până la 2000 de eLei. Vino acum în orice magazin din rețeaua Enter și fii sigur, fără cadou nu vei pleca!

Cu mașina de spălat rufe LG, spălatul va deveni o plăcere!

Mașina de spălat LG, dotată cu o capacitate mare de spălare, îți oferă posibilitatea de spăla obiecte de dimensiuni mari, comsumând mai puțină apă și energie (aici vorbim inclusiv de energia ta). Este silențioasă, încât poți spăla rufe la orice oră, fără a deranja vecinii. Motorul mașinii de spălat este atașat direct pe tambur. Dacă să comparăm o mașină de spălat tradițională cu o mașină cu motor Direct Drive, zgomotul produs de o mașină de spălat standard este de 3 ori mai mare.

Simte prospețimea produselor grație frigiderelor LG

Gama de frigidere LG este reprezentată de modele cu diverse funcții și dimensiuni. Acestea se vor încadra perfect în bucătăria ta și vor funcționa excelent ani buni de zile. Toate produsele tale vor fi păstrate la temperatura potrivită, iar de mirosuri în general poți uita! Frigiderele moderne LG au sisteme de purificare a aerului. Iar, datorită compresorului linear inverter, proiectat de LG, vei economisi mai multă energie.

Să-ți alegi electrocasnicile tale LG poți AICI.

Promoția este valabilă până pe 30 septembrie 2019. 

P