Rafinamentul adevărat poate rămâne intact chiar și în al nouălea deceniu de viață. O demonstrează în fiecare zi Joyce Carpati - fostă interpretă de operă și marketing director al revistei Cosmopolitan. La 83 de ani, încă mai trădează un exterior unic și bine lucrat. Evenimentele istorice prin care a trecut Italia i-au format o personalitate puternică și stilată. Ce reguli ascunde această eleganță, aflați mai jos.

Ieși în stradă abia după ce te asiguri că afișezi o imagine prezentabilă. Trebuie să iubești hainele pe care le porți, pentru că ele reprezintă o parte din tine.

Un machiaj ușor, făcut dimineața, îți conferă încredere în sine și o porție de energie pozitivă. Dar fii atentă. Cel mai important este să nu exagerezi. Hidratați-vă pielea și feriți-o de Soare.

IMG_5182_2 copy

Nu renunța la produse de îngrijire personală. Poate fi vorba chiar de o cremă preparată după o rețetă proprie. Nu înceta să ai grijă de tine, pentru că asta le face fericite pe femei.

Atitudinea ta față de tine se vede la exterior. Acceptă-te așa cum ești, pentru că la 80 de ani ești aceeași femeie, care erai și la 30.

Subliniază-ți atu-urile, fiecare om le are.

sharemychic.com-2

Nu vă gândiți niciodată la riduri. Operațiile plastice nu fac decât să distrugă acele trăsături ale feței, grație cărora fiecare femeie posedă propria doză de șarm. Acceptă-ți vârsta cu mândrie.

Nu te strădui să arăți întinerită și nu-ți dori acest lucru. Tinde spre a arăta doar minunat.

Mergi cât mai des la muzeu, ia cât mai des masa în oraș cu prietenii și chiar fostele iubiri. Cu siguranță că te vei simți mult mai tânără!

Distribuie articolul: