Ieri, 6 iulie 2021, a avut loc deschiderea Festivalului de la Cannes 2021. Evenimentul este în plină desfășurare, iar noi ți-am pregătit o galerie cu cele mai inspirate apariții pe covorul roșu. Vedetele s-au întrecut în ținute rafinate și sclipitoare, pe alocuri cu decupaje sau transparențe îndrăznețe. Iată câteva dintre ele.

Pentru că este unul dintre puținele evenimente culturale de anvergură, vedetele au profitat de moment pentru a străluci la propriu și la figurat atunci când și-au făcut apariția pe covorul roșu de la Cannes. Printre acestea s-au regăsit Jessica Chastain, Bella Hadid, Carla Bruni sau Marion Cotillard. O prezență impecabilă au avut-o veteranele cinematografiei Hellen Mirren, Jodie Foster și Andie MacDowell.

Jodie Foster

Foto: Getty Images

Marion Cotillard

Foto: Corbis via Getty Image

Hellen Mirren

Foto: WireImage

Jessica Chastain

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Andie MacDowell

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Carla Bruni

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images

Bella Hadid

Foto: Vittorio Zunino Celotto/Getty Images for Kering

Candice Swanepoel

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

Foto: Pascal Le Segretain/Getty Images)

După ce anul trecut, evenimentul a fost anulat din cauza pandemiei de COVID, iată că, în sfârșit, organizatorii, cineaștii, actorii și invitații, se pot bucura de marea deschidere a Festivalului de la Cannes, care este la cea de-a 74-a ediție. 120 de filme vor fi proiectate în perioada 6-17 iulie, dintre care 24 sunt deja incluse în competiția oficială.