Oamenii regali atrag mereu atenție, mai ales cei care au o înfățișare plăcută publicului larg. Am făcut o selecție a celor mai frumoase prințese, ducese și regine, care pe lângă calitățile fizice - sunt inteligente, talentate și nobile.

Regina Rania a Iordaniei

S-a căsătorit cu regele Abdullah al II-lea pe 10 iunie 1993 și are acum 4 copii. Este cunoscută pentru implicarea ei în activități filantropice, caritabile și culturale. Regina Rania utilizează rețelele de socializare online, cum ar fi YouTube, Facebook, Instagram și Twitter.

Diana, prințesa Țara Galilor

Lady Diana Spencer s-a căsătorit cu prințul Charles în iulie 1981 și a fost mama prinților William și Harry. Diana a fost cunoscută atât pentru munca ei caritabilă, cât și pentru stilul ei. Ea a murit într-un accident de mașină la Paris, pe 31 august 1997, dar ea rămâne totuși „regina inimilor oamenilor”.

Prințesa Mary din Danemarca

Ea este soția lui Frederik, prințul Danemarcei. Angajamentul lor oficial și căsătoria lor au fost subiectul principal pe parcursul a mult timp pentru mass-media, care a numit-o drept o poveste modernă de tip „basm” între un prinț și un om obișnuit.

Mary a fost votată „Femeie a anului 2008” de o revistă daneză. Prințesa a donat recompensa unui proiect de caritate.

Maharani Gayatri Devi din Jaipur

Educată în Europa, Maharani a fost o frumusețe izbitoare în tinerețe și a crescut pentru a deveni un simbol al modei. Pasionată de călărie, a fost un jucator de polo talentat cu o lovitură bună. Ea și-a dedicat întreaga viață eforturilor filantropice.

Prințesa Madeleine din Suedia

Prințesa Madeleine este căsătorită cu finanțatorul american britanic Christopher O’Neill. Au 2 copii, o fiică, prințesa Leonore și un fiu, prințul Nicolas. A fost anunțat pe 27 august 2017 că așteaptă al treilea copil în martie 2018.

Grace Kelly

Grace a fost o actriță americană care, după ce s-a căsătorit cu prințul Rainier III, a devenit prințesa din Monaco. Ea a murit tragic după ce a nimerit într-un accident de mașină pe 14 septembrie 1982.

Frumusețea și stilul ei au devenit legendare și ea este încă un exemplu de urmat pentru multe femei.

 

 

Regina Letizia

Frumusețea familiei regale spaniole. Ea a fost jurnalist profesionist și prezentatoare de știri, dar a lăsat totul în urmă când s-a căsătorit. Letizia și regele Felipe VI au 2 fiice: Leonor, născut în 2005, și Infanta Sofía, născută în 2007.

Prințesa Ameerah din Arabia Saudită

Această prințesă și filantroapă din Arabia Saudită a fost crescută de mama divorțată și de bunicii ei. La vârsta de 18 ani, l-a întâlnit pe prințul Al-Waleed bin Talal în timp ce conducea un interviu pentru școală.

În cele din urmă s-au căsătorit, dar au divorțat în noiembrie 2013. Prințesa Ameerah a absolvit Universitatea din New Haven cu o diplomă în administrarea afacerilor.

Catherine, ducesa din Cambridge

Când Kate Middleton s-a căsătorit cu prințul William în 29 aprilie 2011, ea nu numai că a devenit reverență, ci și una dintre cele mai frumoase regalități din istorie. Ducesa a devenit proeminentă pentru stilul său de modă și a fost plasată pe numeroase liste de „cea mai bine îmbrăcată”. Ea este, de asemenea, renumită pentru munca de caritate.

Vezi lista completă și mai multe poze pe AGORA.md