Se pare că fetele au îndrăgit enorm Italia, optând pentru a nu știu câta oară să o viziteze. În timp ce Anastasia Fotachi și gemenele Dodon abia au ajuns la destinație, Natalia Colesnic este stabilită de mai multe luni acolo.

Modelul Anastasia Fotachi și-a organizat o escapadă în câteva orașe, vizitând mai întâi Modena, ca mai apoi să ajungă și în Verona, unul dintre cele mai romantice orașe, renumit pentru cea mai vizitată clădire, „Casa Julietei”, cu acel faimos balcon sub care îndrăgostiții și în prezent își jură iubire veșnică. „Astăzi am vizitat orașul Verona. Am rămas impresionată de frumusețea acestui oraș și de locurile minunate și istorice pe care le-am găsit aici.”, declară tânăra.

La rândul lor, gemenele Sandra și Margarita Dodon au ales ca destinație Roma, pe care au reușit deja să o exploreze, povestindu-le internauților că nu au apelat la o agenție turistică pentru a ajunge acolo.

Natalia Colesnic se află într-o vacanță de câteva luni pe Peninsula Italică, reușind să viziteze numeroase orășele, mai mult sau mai puțin cunoscute pentru turiști. Chiar în aceste zile, femeia de afaceri se află in Rimini, renumitul Circuit din Misano, unde au loc campionatele de moto-sport.

Vezi și: Cristina Gheiceanu, vacanță de vis în Italia. Iată cu ce ținute sexy ia cucerit pe trecători (Foto)