Tânăra bloggeriță pare cucerită de peisajele unuia dintre cele mai colorate orășele din Italia și din întreaga lume, Positano. 

După ce a vizitat Roma, Florența și Ravello, unde a reușit să facă cunoștință cu câteva dintre cele mai frumoase obiective turistice locale, Cristina Gheiceanu a optat să se stabilească într-un orășel plin de farmec și culoare, așa cum este Positano, orașel plasat pe malul Mării Tireniene.

Și pentru a-i ține la curent pe prietenii săi virtuali, cu toate frumusețile ce o înconjoară, bloggerița își împărtășește impresiile și imaginile parcă desprinse din filmele cu tematica Belle Epoque, cucerind atât cu peisajele spectaculoase, dar și cu aparițiile feminine și sexy care o caracterizează.

Fosta jurnalistă se pare că are o predilecție pentru alb, aceasta fiind prezentă în cele mai multe dintre outfit-urile sale, fie că este vorba despre un articol vestimentar sau o ținută „all white”.

Această escapadă de vis, cu siguranță, îi va rămâne în memorie drept una dintre cele mai frumoase vacanțe de vară. Vezi mai multe imagini în galeria foto de mai jos:

Distribuie articolul: