Rezervarea timpurie a pachetelor turistice îți oferă avantajul de a plăti mai puțin pentru sejurul planificat. Acum sezonul de rezervare timpurie este în plină desfășurare. Dar cum să alegi ce ai nevoie, economisind timp și, cel mai important, bani? Găsește locația unde poți obține oferte de rezervare ultra-timpurie de la mai mulți operatori de turism, adică reduceri suplimentare la ofertele de vacanțe.

Această locație este expoziția TOURISM.LEISURE.HOTEL 2019, ne asigură organizatorii ei! În perioada 7 – 10 februarie, peste 40 de companii de turism din 9 țări vor prezenta oferte de rezervare ultra-timpurie în aproape toate direcțiile. Ofertele speciale vor fi valabile doar pentru 4 zile la C.I.E. Moldexpo. „Nu vă grăbiți să rezervați sejururi acum, pentru că expozanții au pregătit pentru vizitatori reduceri reale pentru rezervările timpurii și, în plus, loterii și licitații pentru pachete de odihnă”, ne comunică cei de la Moldexpo.

„Pentru toți cei care visează la litoralul bulgăresc – pe 9 februarie la expoziție va fi organizată Ziua Bulgariei. Vor fi puse la bătaie oferte de vacanță cu adevărat unice în această țară minunată, degustări de bucate naționale bulgărești, precum și evenimente distractive”, mai anunță organizatorii celei mai mari expoziții de turism și oferte de odihnă din Republica Moldova.

Înregistrați-vă aici, primiți un bilet de intrare gratuit pentru toate cele 4 zile de expoziție și beneficiați de reduceri garantate la pachetele turistice!

P

Distribuie articolul: