Descoperirea limitelor este o parte importantă pentru stabilirea identității personale, dar și un aspect esențial pentru sănătatea mentală și starea de bine. Limitele sănătoase oferă un sentiment de control asupra spațiului fizic, a corpului și a emoțiilor, dar și asupra timpului nostru. Așadar astăzi vorbim despre limite, ce sunt acestea, de ce avem nevoie de le ele, și multe alte intrebari la care vom afla răspuns chiar de la Ingrid Bărbulescu. 

Ingrid Bărbulescu este absolventă a facultății de psihologie și masterului de Evaluarea, consilierea și psihoterapia copilului, cuplului și a familiei. Lucrează de șase ani cu copii și adolescenți pe zona de dezvoltare personală, ține trainiguri pe diverse teme și face voluntariat în mod constant pentru că este de părere că „adevarata schimbare apare dacă toți ne implicăm în mod activ”.

În prezent, este psiholog clinician, în formare în psihoterapia focalizată pe emoții și lucrează la dezvoltarea comunității Learning Journey.

Ingrid Bărbulescu a vorbit despre limitele personale sănătoase. Ne spune cum  și de ce devin adulții obișnuiți încă din copilărie să-și încalce limitele, dar și multe alte de semneul întrebării la care veți găsi răspuns! 

Ascultă podcastul aici!

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.

Distribuie articolul: