Salut, noi suntem #feteleEA. Astăzi (și în fiecare zi) vrem să vă mulțumim pentru toată susținerea pe care ne-o oferiți. Comentariile voastre (chiar și cele negative), distribuirile și like-urile ne fac să mergem mai departe și să creăm pentru voi. EA.md este o revistă ce vă informează zilnic cu cele mai tari știri din showbizz, sănătate, frumusețe, modă și cele mai impresionante istorii despre viață, pasiune și dedicare. Am ajuns la concluzia că voi, cititorii noștri, meritați ca noi să trecem la un alt nivel, dar avem nevoie de ajutorul vostru. Fiți eroi și veți fi răsplătiți. Susțineți-ne pe Patreon.

Noi vă promitem să includem câteva categorii noi de produse jurnalistice:

1. Campanii de sensibilizare cu privire la violența domestică.
2. Motivarea și susținerea antreprenoriatului la feminin.
3. Spiritualitate și împăcare cu sine.

Platforma noastră mediatică își propune să renunțe la stereotipurile existente și să ofere posibilitate inclusiv mediului antreprenorial de a accede la un auditoriu de circa 500 mii de cititori unici/lunar.

Accentele se vor muta încet, dar sigur, spre educație, spre informații utile și spre un jurnalism de calitate.

De ce să ne susții?

De ce are nevoie un om pentru a se schimba? De susținere și încredere că ceea ce face este spre bine!

Nu cerșim donații pentru că la schimb puteți primi susținerea noastră. Dacă aveți o poveste de spus, noi o putem face auzită pe toate canalele noastre sociale.

Suntem o echipă mică, dar harnică și depunem tot efortul ca voi, cititorii noștri, să fiți primii, care află cele mai fierbinți noutăți.

Și, da, ne punem sufletul pe tavă în toate proiectele noastre. Fie că facem interviuri sau gătim gustos, o facem cu tot dragul pentru public.

Dacă ați participat măcar o dată la evenimentele noastre, înseamnă că ne cunoașteți și știți cât ne dorim să fim cele mai bune pentru voi.

Susține-ți schimbarea pe care ni-o dorim și veți fi răsplătiți. Intrați pe Patreon!

Distribuie articolul: