Se știe foarte bine cât de important este parteneriatul pentru un dansator profesionist. Mihai Ungureanu a dovedit acest lucru încă din fragedă copilărie, atunci când evoluțiile sale alături de Ionela Țăruș cucereau scenele internaționale și rețelele sociale deopotrivă. De câteva săptămâni, Mihai dansează alături de o fetiță care, la fel ca și el, trăiește și se exprimă prin dans. Cuplul a reușit deja o performanță importantă, iar despre toate acestea, ne-a vorbit Lilia Ungureanu - mama celebrului danstor.

mihai 3„Noua parteneră a lui Mihai a apărut când ne așteptam cel mai puțin! Propunerea a venit din partea mamei, la insistența Mădălinei!

Se numește Mădălina Cecoi, are 11 ani și este elevă în clasa a V-a, la liceul „I. Creangă”! Practică și ea dansurile de la o vârstă fragedă.

După probe, acum 4 săptămâni, am decis că ar fi o pereche minunată, atât din punct de vedere estetic, cât și tehnic. Chiar seamănă între ei, zic unii, dar cu siguranță nu suntem rude.

Au muncit mult și au reușit să participe la primul concurs în această componență – în Bulgaria, după doar 3 săptămâni! S-au clasat pe locul II!

Săptămâna trecută, adică sâmbătă, au participat la un alt concurs în Chișinău, unde s-au clasat pe locul V! Le place un pic mai mult programul latino american, dar muncim și la programul standard.

Sunt ambițioși! Următorul concurs va avea loc pe 13-14 mai, la Chișinău, Palatul Republicii. Muncim și de data asta pentru a obține rezultate.

Succes copiilor și le mulțumim antrenorilor: Alexandr Hudorojkov, Artur Varnacov,  Tatiana Ciolacu și Ion Cosman, pentru munca depusă!”, ne-a comunicat mama lui Mihai Ungureanu.

Succese mari, Mihai & Mădălina Cecoi!

mihai ungureanu

Vedeți și:

Mihai Ungureanu: „Fără părinți nu cred că puteam ajunge acolo unde sunt acum!” Admiră frumoasa familie într-un pictorial inedit (FOTO)

Foto: arhiva personală, Ellene Photography

Distribuie articolul: