S-ar părea că în spatele unui proiect muzical precum este Carla's Dreams nu stau prea multe eforturi de imagine. Iată însă că fiecare apariție publică a băieților înseamnă eforturi artistice pentru a le camufla chipul. Makeup artista română pe care o veți cunoaște mai jos se ocupă de toate machiajele pe care băieții le afișează pe scenă.

Tânăra care muncește ore în șir pentru fiecare apariție scenică a membrilor Carla’s Dreams se numește Edith Mihaiciuc Radu – o reputată makeup artistă din București, care găsește de fiEcare dată suficientă empatie și îndemânare pentru a aduce pe chipurile băieților anume acele emoții, pe care ei le resimt. 

vf

Nu mai e un secret: Edith știe încă din 2014 cum arată fără pic de vopsea fața solistului trupei, iar reprezentanții presei din România știu foarte bine să respecte discreția la acest capitol. Tânăra artistă deține un salon de makeup la București, iar felul în care arată și lucrările pe care le semnează o fac să se bucure de multă popularitate în rândul internauților.

cats

Edith a fost alături de Carla’s Dreams și cu ocazia concertului din acest weekend al trupei la Arenele Romane, unde a avut loc lansarea albumului ANTIEXEMPLU. A fost o misiune extrem de specială, dar rezultatul a ieșit unul pe măsură!

cats

Tânăra colaborează și cu alți artiști din România, printre care și Nicoleta Nucă.

FOto: Facebook.com, Carla’s Dreams Fan Club

Distribuie articolul: