Grădinițele – a doua casă pentru copii și un mare ajutor pentru părinți. Suntem într-o perioadă frumoasă, anotimpul vara – călătorii, muncă, relaxare, dar totodată, vara vine cu mai multe responsabilități, pentru că multe dintre grădinițe se închid pentru câteva luni. Așadar, ce fac părinții? Astăzi noi venim cu o soluție. Grădinițele private sunt cu ușile deschise chiar și în caniculă. Iată de ce ar trebui să-ți duci copilul anume la aceste grădinițe. 

Așadar, se știe că grădinița este un mediu creativ și foarte interesant pentru fiecare copil. Anume în acest loc copilul își deprinde primele lui aptitudini necesare pentru școală. Descoperă lucruri, se distrează, are o alimentație bună și este în grija oamenilor responsabili și profesioniști. 

Acum, în sezonul cald părinților le va fi mai greu să iasă undeva sau să-și facă treburile lor personale, pentru că și grădinițele au vacanță. 

Necesitatea unui loc de suflet, unde copii vor fi în siguranță și vor crește sănătoși îi face pe părinți să caute disperați pe lista interminabilă de grădinițe private în Chișinău. Totuși, aceste grădinițe private există. 

Deci, unde ai putea să-ți înscrii copilul în această vară? 

„Butterfly Mary”

Centrul Butterfly Mary este potrivită pentru copilul tău deoarece oferă pentru fiecare micuț  în parte atenția și aprecierea în orice ghidușie facută. Butterfly Mary a creat un mediu social favorabil dezvoltării fiecărui copil, în funcție de vârsta, caracteristicile și înclinațiile individuale. Grădinița privată din Chișinău Butterfly Mary dispune de grupe cu un număr redus de copii.  Acest aspect este foarte important, deoarece micuții au șansa de a se dezvolta în mod individual și primesc mai multă atenție din partea educatorilor. Misiunea lor este de a crește copii fericiți, sănătoși și independenți. Apropo, locurile la această grădiniță sunt private.

Acest centru de dezvoltare pentru copii este programul prelungit de activitate. Într-un secol tot mai grăbit, când părinții lucrează peste program, sunt puține grădinițe flexibile la acest capitol. Părinții sunt nevoiți să angajeze o dădacă sau un om special pentru a lua copilul de la grădiniță și a petrece cu el câteva ore. De aceea, programul lor este de la 7:00 până la 19:00. 

„Casa-Creșă”

Casa-Creșă oferă copiilor nu doar  îngrijire primară, dar și o supraveghere și o abordare individuală și personalizată în ceea ce privește comunicarea afectivă și emoțională. Datorită acest centru de dezvoltare pentru copii, copilul tău va deveni mai independent în urma activităților din viața practică (va reuși să se hrănească singur, să se îmbrace, să aibă grijă de el și de mediul înconjurător)

 • Își va îmbogăți vocabularul
 • Va deprinde aptitudinile necesare adaptării la grădiniță
 • Va învăța să scrie și să citească (în funcție de vârstă copilului)
 • Va învăța să numere
 • Se va integra într-un colectiv
 • Va fi înconjurat mereu de iubire și afecțiune

Grădinița privată Jules Verne

Profesorul de la această grădiniță are o mare experiență în spate. A absolvit mai multe promoții de preșcolari, prin urmare știe care sunt cerințele într-o școală modernă. Va manevra cu pricepere de la jocuri la ore și invers, astfel încât copiii să asimileze eficient informațiile, să nu obosească și să înțeleagă că învățarea este interesantă!
– Se vor accentua elementele de bază
Se va învăța citirea
– Menținerea corectă a pixului
– Numerele
– Scrierea și alte abilități necesare pentru a intra în clasa I
Procesul educațional este combinat cu plimbări, lecții de muzică, engleză, logopedie, teatru și jocuri interesante. Această abordare este una dintre cele mai eficiente, și una dintre cea mai potrivită pentru copilul tău.

De ce copiilor le place grădinița JULES VERNE?

Pentru că la această grădiniță e o atmosferă prietenoasă și plăcută. Poate că la început este neobișnuit pentru copii ca mama lor să nu fie prin preajmă, dar apoi încep foarte repede să se obișnuiască cu noul anturaj. Colegii și educatorii profesioniști nu îi lasă să se plictisească nici un minut și fiecare zi este de neuitat.
Seara, copiilor le place să împărtășească descoperirile lor cu părinții, iar a doua zi recenziile sunt încântătoare.  Ne bucurăm în fiecare zi să vedem că puteți avea încredere în noi și copiii vin cu o mare plăcere.

Pentru a vă înscrie la o zi de probă găsești grădinița AICI! 

Încă nu știi de ce să îți duci copilul la una dintre aceste grădinițe? Iată care sunt beneficiile unei grădinițe în viața copilului: 

 • Formează copilul pentru școală 
 • Învață copilul să socializeze
 • Învață copilul să comunice și îi dezvoltă limbajul și vorbirea
 • Contribuie la dezvoltarea intelectuală a copilului
 • Învață copilul cum să se comporte politicos
 • Învață copilul să fie independent
 • Dezvoltă abilitățile motorii ale copilului
 • Contribuie la dezvoltarea personală a copilului

Deja te-ai decis unde va merge copilul tău în această vară?

Trăim vremuri grele și îți aducem informații vitale oră de oră. Ajută-ne să rezistăm. Fii alături de jurnalismul de calitate și noi te vom răsplăti cu cele mai noi știri!
Donează pe Patreon ca să putem continua activitatea portalului mediatic ea.md.