Femeia tinde să arate mereu bine și să fie în formă, gata să țină piept tuturor furtunilor care-i ies în cale. Și că tot bate la ușă gerul, cu toate sărbătorile și atuurile lui, corpul nostru are nevoie de o îngrijire specială. Dacă nu știți cu ce să începeți și ce metode revoluționare în domeniul frumuseții au apărut, atunci specialista de la Daria Room, Iulia Bădărău, vine cu informații despre procedurile cosmetologice care trebuie efectuate toamna aceasta.

iulia 2„Ca să arătăm perfect avem grijă de rutina noastră zilnică, îngrijim tenul și corpul la domiciliu urmând pașii corecți. Produsele trebuie să corespundă tipului de piele. E sezonul când tenul și pielea noastră necesită mai multă hidratare. Este vremea curățărilor, a peelingurilor și a hidratării.

Procedurile cosmetologice mai mereu aduc împreună cu rezultatul dorit și o stare de relaxare, calmare și bună dispoziție. Una dintre acestea este precedată de frică, teamă și chiar agitația femeilor. Nu e nimic mai evident decât epilarea. Iuliana însă ne dă vești îmbucurătoare.

„E sezonul când nu avem contraindicații deloc. Avem tehnologii noi care ne ajută să scăpăm de firele de păr nedorite. Una din ele este epilarea SHR care e lipsită total de durere și foarte eficientă. Funcționează pe bază de lumină intens pulsată, ceea ce permite un epilat fără urmă de durere. Este indicat tuturor fototipurilor și tipurilor de culori a firelor de păr”, explică esteticiana.

Lipsa durerii este un motiv de fericire și un punct minus în lista imaginară a durerilor femeiești. Dar rămâne o altă problemă căreia trebuie să-i facem față  – Foliculita. O problemă cu care se confruntă circa 80% dintre femei. Cosmetologul însă punctează încă un avantaj al epilării SHR, faptul că poți scăpa de foliculită chiar după prima procedură. Este indicată pentru toate zonele corpului.

iulia 3

Pe lângă ambianța caldă, informația utilă și personalul calificat, cei de la Daria Room ne-au prezentat și un aparat revoluționar care luptă cu centimetrii din talie și cu kilogramele în plus.

„Cu aparatul revoluționar Eximia putem efectua de la 7 până la 40 de terapii neavând contraindicații, în dependență de kilogramele și centimetrii care vrem să-i dăm jos. Numărul terapiilor este individual, se decide împreună cu pacientul. Terapiile pot fi combinate cu electrostimulări sau lipolaser, dar și împachetări diferite: cu alge, polifenoli, extracte de cafea”, mai spune Iulia Bădărău.

Și cum e la modă să fii frumoasă, Daria Room te ajută să te regăsești și să te simți bine atunci când mergi la cosmetolog, oferindu-ți sfaturi prețioase din călduroasa cămăruță verde a celor mai eficiente proceduri.

Nu uita, toamna asta se poartă frumusețea.

Viorica Cioară, stagiară

P