Poate fi greu cu un copil și cu doi, dar cu 20? Da, un cuplu din Marea Britanie este foarte curajos încât să creasca 11 băieți și 9 fete. 

Sue Radford, a aflat împreună cu soțul său că vor deveni părinți pentru a 20-a oară acum un an de zile. Atunci ei au făcut o poză cu imaginea de la ecografie și au scris: „10 băieți și 9 fete. Acest copil va fi al 20-lea.”

Deși erau la un pas de a avea un număr egal de fete și băieți, s-a mai născut încă un băiețel. Sue spune că ei sunt foarte fericiți că au ajuns la acest număr frumos de 20 de copii.

Sue l-a cunoscut pe soțul său, Noel, când avea 7 ani. El este cu 4 ani mai mare, iar prima fetiță, Chris, s-a născut când Sue avea doar 14 ani.

Cel mai interesant este că după nașterea celui de-al nouăle copil, Noel și-a făcut sterilizare. Dar ulterior perechea și-a dorit mai mulți copii, de aceea i-a fost făcută operația de restabilire a funcțiilor reproductive.

Cei doi mărturisesc că atunci când Chris s-a născut la o vârstă atât de fragedă, ei nu-și putea imagina că vor mai avea încă 19 copii. Familia nu primește nici un ajutor suplimentar din partea statului. Noel are o afacere proprie, ocupându-se cu produse de cofetărie.

Familia Radford cheltuie circa 300 lire sterline pentru mâncare în fiecare săptămână. De asemenea ei dedică 100 de lire pentru zile de naștere și o sumă ceva mai mare pentru ziua de Crăciun. În afară de aceasta ei pleacă în vacanță în afara țării o dată pe an.

În 2013 cei doi au participat la un reality-show. Pe atunci aveau „doar” 16 copii…

Familia Radford locuiește într-o casă mare, cu 10 dormitoare. Costul locuinței e estimat la 240.000 de lire.

Din păcate Sue și Noel au avut și un băiețel care a decedat în săptămâna 23 a sarcinii. Astăzi cei doi sunt nu doar părinți, ci și bunici!

Probabil vă gândiți că este greu să crești atâțea copii, dar cert e că ei sunt fericiți și împart această fericire și altora!

Distribuie articolul: