Ce fel de relaxare fără masaj! Am testat această formă de interacțiune la mai multe evenimente și ne-am demonstrat-o încă o dată: atunci când oaspeții sunt relaxați – evenimentul poate fi considerat de succes. De data aceasta, pentru succesul „Pijama Party by EA.md”, a contribuit brandul Traumeel S – o cremă creată pe baza a 14 ingrediente naturale cu efect benefic în dureri musculare sau traume minore.

7 kinetoterapeuți și 4 mese de masaj

De cum intrai la eveniment, te întâmpina o echipă zâmbitoare de kinetoterapeuți, gata să contribuie la relaxarea spatelui tău. Într-o cameră separată, pe tot parcursul evenimentului Pijama Party, oaspeții evenimentului au beneficiat de masaj expres și masaj la patru mâini. Invitatele au profitat de această ocazie și s-au declarat încântate după ședința de masaj. O echipă de 7 kinetoterapeuți de la Traumeel S au lucrat pe patru mese de masaj.

Daniela:

„O plăcere să vii la petrecerile voastre. M-am relaxat complet. Meditația a fost exact ce trebuie, consultația de la kinetoterapeut – tare oportună pentru mine, iar masajul chiar a fost benefic. Am făcut și mască pentru mâini și a fost super, havuzul avea o ciocolată delicioasă și… oooo și cocktailuri tare bune. Vă mulțumesc pentru efortul superb.”

Aliona:

„Ei, unde era să mai învăț cum se dansează streep plastică?😁 un supeeer tutorial! Iar ceea ce ține de meditație, a fost ceva special și deosebit. Nici nu mai vorbesc că m-am simțit alintată la masaj și super relaxată după. Și înghețata avea un gust de “party”… Concursuri, premii și muuulta dispoziție bună. Vă mulțumim tuturor care v-ați implicat și ne-ați făcut așa o sărbătoare de frumoasă.”

Un unguent bine cunoscut sportivilor și mamelor

Sponsorul zonei de masaj a fost Traumeel S cremă. Acest unguent este bine cunoscut locuitorilor din țara noastră, în special mamelor și sportivilor. Este, de asemenea, utilizat de kinetoterapeuți în timpul procedurilor de masaj, sau este prescris pacienților după acestea. Mulți duc un stil de viață sedentar: la birouri, petrec mult timp la volan, stând la calculator și de aici pornesc numeroase afecțiuni ale sistemului musculo-scheletic – scolioză, osteohondroză, inclusiv la nivelul gâtului etc.

Câteva motive să aplici Traumeel S

Acest unguent este inodor. Nu lasă reziduuri lipicioase pe îmbrăcăminte. Constă din 14 ingrediente naturale și are o textură perfect netedă, excelentă pentru masaj și uz casnic. Unguentul este recomandat în restabilirea mobilității, la calmarea umflăturilor și a durerii musculare. Iar cel mai important – este potrivit pentru întreaga familie! Traumeel S nu afectează negativ sistemele renale, cardiovasculare, gastro-intestinale, hepatice sau nervoase. Preparatul poate fi combinat cu alte medicamente, fiind un anti-inflamator și analgezic eficient: acționează direct la mușchi, focalizează durerea musculară, contribuie la vindecarea completă a inflamațiilor.

Traumeel este foarte ușor de utilizat: aplici unguentul pe zona afectată de 2-3 ori pe zi, iar în cazul în care sunt dureri acute – se poate și mai des. Fiți sănătoși, distrați-vă și relaxați-vă pe potrivă!

P